Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.

Online Schrijf Midweek

Online Schrijf Midweek

Een reflectief diepte-onderzoek van beelden naar woorden

Een aantal keer per jaar organiseer ik een live online Schrijf Midweek met een bepaald thema. Tijdens zo’n midweek onderzoek je jezelf in de diepte en de breedte rondom verschillende facetten van dat thema. Je ruimt daarin op wat je los kunt laten, en laat toe wat nodig is. Zo kom je steeds meer tot de essentie van wat het thema voor jou betekent en wat het je te vertellen heeft. Dat doe je aan de hand van visualisaties (soms) en intuïtieve, creatieve schrijfoefeningen met prettige kaders. Het is niet alleen een zelfonderzoek. Je innerlijke (schrijf)stem verhelder je en geef je de ruimte via je schrijfsels, regelmatig in creatieve schrijfvormen. Een wonderlijk proces!

Wat brengt het me?

Schrijflust, innerlijke groei, een opgeruimd helder gevoel, contact met jezelf en met wat er zich in jou afspeelt rondom een thema, creatieve kunstige schrijfsels, een lach, een traan. Het gaat er niet om dat je foutloos schrijft, als je maar schrijft. Dat kan roestig voelen, en dat is ok. Oefening baart schrijfkunst!

De eerstvolgende live online Schrijf Midweek ga ik nog plannen, maar zal waarschijnlijk in november 2020 plaatsvinden.

Vorige edities Schrijf Midweek te bestellen

De vorige 3 edities van de Schrijf Midweken kun je los bestellen. Je ontvangt dan een e-book met inspirerende en nuttige tips, schrijfoefeningen en indien van toepassing een link naar youtube voor de bijbehorende visualisatie. Bijdrage per Schrijf Midweek e-book: €15,-. Tijdsbesteding per midweek: 3 tot 5 uur ongeveer in totaal.

 • Schrijf Midweek – Jouw Woordkracht
  Woorden roepen allerlei associaties op, sommige zijn een tijdje populair, andere zijn vervuild geraakt. Je hebt woorden die pijn doen en woorden die je een goed gevoel geven. En welke woorden vermijd je of zijn onderdeel van je stokpaardje(s)? Je naam bestaat ook uit woorden; wat betekenen ze, hoe voelen ze?
 • Dit en meer ga je al visualiserend en schrijvend met een flinke snuf nieuwsgierigheid onderzoeken. Dat belooft een proces vol inzichten te worden! Jouw Woordkracht krijgt gaandeweg meer glans, ruimte en eigenheid.

 • Schrijf Midweek – Van Liefde komt niets dan Liefs! (Her)ontdek de liefde voor het schrijven, de liefde voor de liefde en laat je hart de weg wijzen, ook op papier. Een liefdevol, krachtig, creatief, ongelofelijk speels en intuïtief proces. Hier zitten geen visualisaties bij, wel prachtige inspiratie per oefening.
 • Schrijf Midweek – Groeikracht. Je maakt contact met je groeiwens, verheldert deze, brengt je groei-obstakels in beeld, zorgt voor jezelf zo in de groei en ontvangt input over jouw groeistap en je te bewandelende pad daarin.
 • Ervaring eerdere deelnemer:
  Dank voor deze mooie groeikracht-opdrachten. Ik had eigenlijk geen idee wat ik zou kunnen verwachten, maar het was een heel aangename verrassing. Het kwam voor mij echt helemaal mooi op tijd in mijn zoektocht naar -hopelijk- een nieuwe baan. Ik ga me ook de komende weken laten meevoeren door de stroom die ik in de afgelopen week door mijn lijf en mijn gedachten voelde.” Nancy

  Via onderstaande link kom je in de webshop van The I Opener, mijn andere tak. Daar kun je jouw Schrijf Midweek e-book bestellen en betalen.

  JA, IK BESTEL EEN SCHRIJF MIDWEEK!

  Schrijfprikkels

  Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.
  Over-Saskia-Baardman