Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.

Online Schrijf Midweek

Online Schrijf Midweek

Een reflectief diepte-onderzoek van beelden naar woorden

Een aantal keer per jaar organiseer ik een live online Schrijf Midweek met een bepaald thema. Tijdens zo’n midweek onderzoek je jezelf in de diepte en de breedte rondom verschillende facetten van dat thema. Je ruimt daarin op wat je los kunt laten, en laat toe wat nodig is. Zo kom je steeds meer tot de essentie van wat het thema voor jou betekent en wat het je te vertellen heeft. Dat doe je aan de hand van visualisaties en intuïtieve schrijfoefeningen met prettige kaders. Het is niet alleen een zelfonderzoek. Je innerlijke (schrijf)stem verhelder je en geef je de ruimte via je schrijfsels, regelmatig in creatieve schrijfvormen. Een wonderlijk proces!

De eerstvolgende online Schrijf Midweek staat gepland van maandag 15 t/m vrijdag 19 juni. Thema: Jouw Woordkracht. Woorden roepen allerlei associaties op, sommige zijn een tijdje populair, andere zijn vervuild geraakt. Je hebt woorden die pijn doen en woorden die je een goed gevoel geven. En welke woorden vermijd je of zijn onderdeel van je stokpaardje(s)? Je naam bestaat ook uit woorden; wat betekenen ze, hoe voelen ze?

Dit en meer ga je al visualiserend en schrijvend met een flinke snuf nieuwsgierigheid onderzoeken. Dat belooft weer een proces vol inzichten te worden! Jouw Woordkracht krijgt gaandeweg meer glans, ruimte en eigenheid.

Hoe werkt het?

Ik stuur je iedere ochtend om 07:00 uur een mail met inspirerende handvatten, een video met opgenomen visualisatie en een intuïtieve schrijfoefening. 5 mails in totaal, en een voorbereidende mail, dus 6 eigenlijk. Hoezo een visualisatie? Dat zet je onderbewuste aan het werk en creëert daarmee verdieping, verrassingen en verrijkende perspectieven.

Je bent van harte welkom om jouw schrijfgebroed te delen in de Facebook-groep waartoe je toegang krijgt of het met mij persoonlijk te delen via de mail. In je moerstaal natuurlijk, of een combinatie van talen. Schoone woorden zijn er om te delen tenslotte, hoe imperfect en onaf ook. Ook zonder Facebook kun je meedoen trouwens.

Wat kost dat?

€15,-

Het vraagt natuurlijk ook tijd, circa een uur per dag ongeveer.

Wat brengt het me?

Schrijflust, innerlijke groei, woordkracht, een geschoond vocabulaire met jouw energie, een opgeruimd helder gevoel, contact met jezelf en met wat er zich in jou afspeelt rondom een thema, creatieve kunstige schrijfsels, een lach, een traan. Het gaat er niet om dat je foutloos schrijft, als je maar schrijft. Dat kan roestig voelen, en dat is ok. Oefening baart schrijfkunst!

Hier heb je zin in toch? Ja! Meld je aan en zet het in je agenda. Ik heb er zin in en verwelkom je graag.

Ervaring eerdere deelnemer:
Dank voor deze mooie groeikracht-opdrachten. Ik had eigenlijk geen idee wat ik zou kunnen verwachten, maar het was een heel aangename verrassing. Het kwam voor mij echt helemaal mooi op tijd in mijn zoektocht naar -hopelijk- een nieuwe baan. Ik ga me ook de komende weken laten meevoeren door de stroom die ik in de afgelopen week door mijn lijf en mijn gedachten voelde.” Nancy

Via onderstaande link kom je in de webshop van The I Opener, mijn andere tak. Daar kun je je ticket boeken en betalen. Graag tot in juni!

JA, IK MELD ME AAN!

P.S. Ook interesse in de vorige online Schrijf Midweken om op je eigen moment te doen? Je kunt deze alsnog bestellen:

  • Van Liefde komt niets dan Liefs! (Her)ontdek de liefde voor het schrijven, de liefde voor de liefde en laat je hart de weg wijzen, ook op papier. Een liefdevol, krachtig, creatief en intuïtief proces. Hier zitten geen visualisaties bij, wel prachtige inspiratie per oefening.
  • Groeikracht. Je maakt contact met je groeiwens, verheldert deze, brengt je groei-obstakels in beeld, zorgt voor jezelf zo in de groei en ontvangt input over jouw groeistap en je te bewandelende pad daarin.
  • Schrijfprikkels

    Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.
    Over-Saskia-Baardman