Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.

Online Schrijf Midweek: Groeikracht

Online Schrijf Midweek: Groeikracht

Voor groei van je schrijflust, van je kracht en kracht in je groei

Maandag 20 t/m 24 april 2020
Na een zeer geslaagde en feestelijke eerste online Schrijf Midweek in februari met als thema ‘Liefde’ moest er natuurlijk een nieuwe komen! In april over Groeikracht. Daarin onderzoek je al schrijvend en visualiserend aspecten als drive, wilskracht, groeiremmers, natuurlijke groei, ontpoppen, hoe april uiteindelijk doet wat ie wil en meer.

Dat gaat groei in je schrijflust betekenen, groei van je kracht en kracht in je groei. Ik heb er alweer zin in!

Hoe werkt het?

Ik stuur je iedere ochtend om 07:00 uur een Groeikrachtmail met inspirerende handvatten, een opgenomen visualisatie en een schrijfspurt. 5 mails in totaal, en een voorbereidende mail, dus 6 eigenlijk. Hoezo een visualisatie? Dat zet je onderbewuste aan het werk en creëert daarmee verdieping, verrassingen en verrijkende perspectieven.

TOF als jij jouw schrijfgebroed deelt in de Facebook-groep waartoe je toegang krijgt of het met mij persoonlijk deelt. In je moerstaal natuurlijk, of een combinatie. Schoone woorden zijn er om te delen tenslotte, hoe imperfect en onaf ook. Ook zonder Facebook kun je meedoen trouwens.

Wat kost dat?

€15,-

Het vraagt natuurlijk ook tijd, half uur tot een uur per dag schat ik.

Wat brengt het me?

Groeikracht! In het schrijven en in dat wat wil groeien in jou en/of in datgene wat jij wilt laten groeien. Daar horen allerlei kwaliteiten bij die je gaat aanboren. Onderweg snoei je ook wat, want je hebt niet alles meer nodig wat je bij je draagt.

En het betekent ook een groei in je schrijflust, want sommige woorden en woordcreaties, ook wel zinnen genaamd, hunkeren ernaar om naar buiten te komen, geboren te worden. Huilend en wel, want als je uit de baarmoeder komt, is het gewoon schrikken. Geeft niks, op het papier ermee!

Zeg nou zelf, hier heb je zin in. Dus meld je aan en zet het in je agenda. Laten we samen krachtig groeien! In de breedte, in de hoogte en/of in de diepte.

Via onderstaande link kom je in de webshop van The I Opener, mijn andere tak. Daar kun je je ticket boeken en betalen. Graag tot in april!

JA, IK MELD ME AAN!

Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.
Over-Saskia-Baardman