Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.

Raak je doelgroep via tekst

Klanten aantrekken, een lezerspubliek opbouwen, je expertise delen en inspiratie bieden. Kortom: je doelgroep raken via tekst.

Maar hoe zorg je ervoor dat je die tekst passend krijgt bij jouw bedrijf én je doelgroep? En bovendien aantrekt.

Misschien vind je teksten schrijven alles behalve jouw talent. Dan vreet het nu alleen tijd en energie. En mis je lezers of klanten.

Goed nieuws!

Je kunt het leren, zie Schrijfworkshops en -trainingen.

Of ik help je bij het schrijven/redigeren van rake:

  • website teksten
  • folders, flyers of brochures
  • artikelen
  • nieuwsbrief of e-zine
  • persoonlijk profiel op sociale media of ‘Over ons’-pagina op de website

 

Neem vrijblijvend contact op

Bel of mail me gerust voor vragen of een kennismakingsgesprek.

 

Reacties op samenwerking en teksten:

“Saskia’s schrijven en omgang voelen als een jas die past. Ze heeft weinig woorden nodig, en toch weet ze precies wat jij wilt, te schrijven.

Wat ik ook zo goed vind aan Saskia, ze begint alvast. Zo iemand wil je altijd mee werken. Ze had nog niet alle informatie, de deadline was kort, ze kon mij niet bereiken, was alvast begonnen en toen ik belde, was ze al klaar en had ze de ontbrekende info goed ingeschat en ik haalde mijn deadline!

Daarnaast is ze ADHD-bestendig. Vaak heb ik als licht ADHD, en visueel ingericht persoon veel woorden nodig om me te uiten (zie ook hier) en dan is het een verademing om met de rustige Saskia te werken die het kort, fris en to-the-point opschrijft. Zij blijft mij verbazen hoe goed ze elke keer de essentie raakt en precies aanvoelend welke sfeer ik wil laten overkomen en dat nog beter uit laat komen in haar woorden.

Ik krijg complimenten van websitebouwers, over haar teksten dat ze daar niks meer aan hoefden te doen. Saskia is ook erg goed in websiteteksten, wat een vak apart is. Kortom, ik houd mij bezig met harten raken, en Saskia met woorden die raken. En daar is ze keigoed in! Ik durf haar eenieder aan te bevelen.” Esther van Toledo, leiderschapscoach.

“Saskia is een vakvrouw die serieus en creatief omgaat met taal en teksten. Ze is een echte ondernemer die anderen graag leert op welke wijze zij hun teksten kunnen vormgeven. Haar teksten zijn inhoudelijk sterk en aantrekkelijk om te lezen.” Suzanne Unck, coach voor professionals met persoonlijkheid.

Meer weten?

Bel of mail me gerust voor vragen of een kennismakingsgesprek.

Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.
Over-Saskia-Baardman