Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.

Schrijfworkshops en -trainingen

Te lange teksten, saaie teksten of geen tekst hebben. Een tekst die het ‘net niet’ is of waar je jezelf en waar je voor staat met je bedrijf niet (voldoende) in herkent.

Dat kun je uitbesteden. Of zelf leren. Handig, want stiekem schrijf je best veel op een dag: bovenal mails en berichten op sociale media wellicht. En misschien dus ook blogs, nieuwsbrieven, webteksten en meer.

Tijdens een workshop, training of 1-op-1 sessie:

  • laat ik je weer proeven van het plezier van schrijven
  • doe je nieuwe schrijfideeën op voor je teksten voor je website, nieuwsbrief en/of blog
  • krijg je praktische handvatten om je tekst aantrekkelijk en logisch op te bouwen en te formuleren


Met als resultaat schrijfinspiratie- en plezier, handvatten voor het schrijven van een rake tekst en/of al een rake tekst van jouw eigen hand.

Meer weten?

Heb je vragen of wensen over een schrijftraining of schrijfworkshop met een groep of individueel, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Wat zeggen anderen?

Marloes Bouwmeester, initiatiefneemster van de online academie voor introverte ondernemers:
Saskia heeft voor het netwerk voor introverte ondernemers een workshop verzorgd over creatief en reflectief schrijven. Ze leerde ons hoe je door de juiste warming-up te doen, daarna gemakkelijker schrijft. Ook als het gaat om zakelijke teksten.

In de workshop gaf ze niet alleen uitleg, maar deden we ook daadwerkelijk een warming-up om onze schrijfspieren en creativiteit op te warmen. Het was echt superleuk om te doen en verrassend om te zien wat er uit de oefeningen kwam.

Iedereen bleek creatiever en vindingrijker dan gedacht qua schrijven. Saskia leidt de workshop ontspannen, met aandacht voor ieders inbreng. Echt een aanrader voor professionals die vastlopen in het schrijven.

Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.
Over-Saskia-Baardman