Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.

Over Saskia

In 2010 heb ik na commerciële en marketingcommunicatiefuncties te hebben vervuld, tekstbureau Raak met woorden opgericht. Mensen willen raken met teksten, is de kern waar ik warm voor loop.

Geschreven taal biedt ons als mens de mogelijkheid om kennis door te geven aan vele generaties na ons. Dat onderscheidt ons van (andere) dieren. Daarnaast kunnen we via geschreven woorden mensen raken en bereiken waarmee we niet direct in contact staan. Dat vind ik nog altijd wonderlijk mooi!

Bekijk de video met mijn schrijftips, gemaakt door Planetfem:

Toeristische route naar tekstschrijven

Via een toeristische route kwam ik bij mijn passie tekstschrijven uit. Schrijven in de praktijk, trainingen, coaching, persoonlijke ontwikkeling en reflectie hebben me daar enorm bij geholpen.

Al mijn ervaringen, studies, cursussen en werkervaring komen terug in mijn huidige werk: samenwerken met klanten, marketingcommunicatie, persoonlijke ontwikkeling en niet in de laatste plaats het schrijven en redigeren zelf.

Kenmerkend voor Saskia Baardman

Praktisch – oftewel op een heldere en toegankelijke manier schrijven en begeleiden, met oog voor het proces en gericht op resultaat.

Plezier – basisvoorwaarde.

Eenvoud

Intuïtief – lees, schrijf, hoor en zie ik tussen de regels door.

Inlevend – in jou, in klanten en doelgroepen.

Prikkelend – in mijn manier van schrijven, communiceren, humor en begeleiding.

Andere wetenswaardigheden

Groot dierenliefhebber, verdiep me in smakelijke (biologische) voeding, vind het nog wel eens leuk om taboes aan te snijden, beoefen yoga, en werk daarnaast als reader en healer (zie ook mijn website The I Opener). Mijn droge humor schijnt vrij kenmerkend te zijn.

Contact

Bel of mail me gerust om vrijblijvend te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik kijk uit naar onze kennismaking.

Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.
Over-Saskia-Baardman