Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.

Over Saskia

In 2010 heb ik na commerciële en marketingcommunicatiefuncties te hebben vervuld, tekstbureau Raak met woorden opgericht. Mensen willen raken met teksten, is de kern waar ik warm voor loop.

Of ze nu teksten zelf willen (leren) schrijven of dat liever aan mij uitbesteden. Die dynamiek vind ik mooi. Zo blijf ik in contact met de verschillende facetten van het schrijfproces.

Schrijfcreativiteit en intuïtie helpen vergroten

Ik help je schrijfcreativiteit en intuïtie te vergroten, rake woorden in jezelf te vinden en in aansprekende vormen te gieten. Omdat ik geloof dat een rake tekst begint bij contact met jezelf. Zo’n tekst heeft persoonlijkheid. Schrijven zie ik als een vorm van expressie of je die nu aan de buitenwereld wilt laten zien of voor persoonlijk gebruik wilt inzetten.

Als je jouw stem kan laten doorklinken in je tekst, dan werk je aan jouw unieke stijl; één van de kenmerken van een rake tekst. Lees verder.

Bekijk de video met mijn schrijftips, gemaakt door Planetfem:

Rake teksten schrijven in opdracht

En regelmatig neem ik het tekstschrijven of redactiewerk uit handen. href=”https://www.tekstschrijverutrecht.nl/voor-bedrijven/tekstschrijven/”>Lees verder.

Ik werk graag met (zelfstandige) ondernemende professionals die gaan voor het raak communiceren met de doelgroep, of met zichzelf. Zoals marketingcommunicatie professionals, coaches, (alternatieve) therapeuten, taal- en schrijffans.

Wat zij van mijn teksten, workshops en samenwerking vinden, vind je bij mijn diensten Voor bedrijven en Voor jezelf.

Wat een rake tekst is?

Eentje die iets bij je oproept: een emotie en/of de aanzet tot actie. Die actie kan gaan over: informatie inwinnen, je inschrijven, een aankoop, een petitie tekenen, iets veranderen aan je aanpak.

Toeristische route naar tekstschrijven

Via een toeristische route kwam ik bij mijn passie tekstschrijven uit. Schrijven in de praktijk, trainingen, coaching, persoonlijke ontwikkeling en reflectie hebben me daar enorm bij geholpen.

Al mijn ervaringen, studies, cursussen en werkervaring komen terug in mijn huidige werk: samenwerken met klanten, marketingcommunicatie, persoonlijke ontwikkeling en niet in de laatste plaats het schrijven en redigeren zelf.

Kenmerkend voor Saskia Baardman

Praktisch – oftewel op een heldere en toegankelijke manier schrijven en begeleiden, met oog voor het proces en gericht op resultaat.

Plezier – basisvoorwaarde.

Eenvoud

Intuïtief – lees, schrijf, hoor en zie ik tussen de regels door.

Inlevend – in jou, in klanten en doelgroepen.

Prikkelend – in mijn manier van schrijven, communiceren, humor en begeleiding.

Andere wetenswaardigheden

Groot dierenliefhebber, verdiep me in smakelijke (biologische) voeding, vind het nog wel eens leuk om taboes aan te snijden, beoefen yoga, en werk daarnaast als reader en healer (zie ook mijn website The I Opener). Mijn droge humor schijnt vrij kenmerkend te zijn.

Contact

Bel of mail me gerust om vrijblijvend te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik kijk uit naar onze kennismaking.

Schrijfprikkels

Schrijf je in voor de digitale Schrijfprikkels en ontvang de gratis e-pocket '5 schrijfpaden naar jezelf'.
Over-Saskia-Baardman